Een gezamenlijke passie bracht ons bij elkaar, twee bedrijven met verschillende doelgroepen maar met hetzelfde doel: een fittere toekomst voor onze klantenkring 어도비 프리미어 러쉬 다운로드.

Voedingsadvies

Janneke van Valkenburg

BGN-Gewichtsconsulent, gediplomeerd (Sport) Voedingsadviseur

TPPR Health & Performance VOF
Randhoeve 221 3995GA Houten

https://tppr.nl
+31 30 888 6546
post@tppr.nl

Als Gewichtsconsulent / (Sport) Voedingsadviseur bij TPPR Health & Performance VOF begeleid ik mensen naar een gezond gewicht 어바웃타임 영어자막 다운로드.

Ook adviseer en ondersteun ik sporters door middel van een afgestemd dieet het optimale uit hun prestatie te halen.

Om mensen professioneel te kunnen begeleiden heb ik de volgende opleidingen gevolgd:
HBO Medische Basiskennis (CPION gecertificeerd/PLATO-eindtermen), Gewichtsconsulente (BGN) en de specialisatie Sport, Voeding en Supplementen

De samenwerking met Train je Fit 다운로드! zorgt dat wij aan onze cliënten een compleet voeding en beweegprogramma op maat kunnen bieden.

Geen algemeen dieet of trainingsschema, maar individueel maatwerk 다운로드.

Door de gezamenlijke individuele en intensieve begeleiding  kunnen wij een realistisch en haalbaar doel vaststellen. Gezonde voeding speelt bij mij de hoofdrol 리리테일즈.

Mijn aanpak is altijd gericht op waarneembaar resultaat. Gedurende het maatwerk traject stuur ik bij, pas ik aan en evalueren we om altijd het beste uit jezelf te halen 차트스쿨 다운로드. Door mijn effectieve aanpak, welke gericht is op persoonlijke ontwikkeling streef ik naar blijvend resultaat.

De begeleiding door TPPR Health & Performance VOF wordt door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering 마메 에뮬.

Ook ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.