Een gezamenlijke passie bracht ons bij elkaar, twee bedrijven met verschillende doelgroepen maar met hetzelfde doel: een fittere toekomst voor onze klantenkring.

Voedingsadvies

Janneke van Valkenburg

BGN-Gewichtsconsulent, gediplomeerd (Sport) Voedingsadviseur

TPPR Health & Performance VOF
Randhoeve 221 3995GA Houten

https://tppr.nl
+31 30 888 6546
post@tppr.nl

Als Gewichtsconsulent / (Sport) Voedingsadviseur bij TPPR Health & Performance VOF begeleid ik mensen naar een gezond gewicht.

Ook adviseer en ondersteun ik sporters door middel van een afgestemd dieet het optimale uit hun prestatie te halen.

Om mensen professioneel te kunnen begeleiden heb ik de volgende opleidingen gevolgd:
HBO Medische Basiskennis (CPION gecertificeerd/PLATO-eindtermen), Gewichtsconsulente (BGN) en de specialisatie Sport, Voeding en Supplementen.

De samenwerking met Train je Fit! zorgt dat wij aan onze cliënten een compleet voeding en beweegprogramma op maat kunnen bieden.

Geen algemeen dieet of trainingsschema, maar individueel maatwerk.

Door de gezamenlijke individuele en intensieve begeleiding  kunnen wij een realistisch en haalbaar doel vaststellen. Gezonde voeding speelt bij mij de hoofdrol.

Mijn aanpak is altijd gericht op waarneembaar resultaat. Gedurende het maatwerk traject stuur ik bij, pas ik aan en evalueren we om altijd het beste uit jezelf te halen. Door mijn effectieve aanpak, welke gericht is op persoonlijke ontwikkeling streef ik naar blijvend resultaat.

De begeleiding door TPPR Health & Performance VOF wordt door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Ook ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.