Over mij

Even kennis maken

Mijn naam is Loïs van der Linde, eigenaar van Train je fit!

Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven, al van jongs af aan wilde ik later graag een beroep waarbij ‘actief en doen’ de sleutelwoorden zijn. Tijdens mijn middelbare school periode was ik helemaal weg van de lessen bewegingsonderwijs. De docenten op school straalden zoveel passie en plezier uit in hun vak dat ik besloot om te gaan studeren voor docent Lichamelijke Opvoeding. Deze studie heb ik met goed resultaat behaald waarna ik een aantal jaren in het bewegingsonderwijs heb gewerkt. Toch kon ik hier niet helemaal uithalen wat ik zelf graag zou willen bereiken met de lessen en dit zijn momenten waarop je gaat nadenken wat je precies met je toekomst wilt.

Sporten is mijn passie, mijn uitlaatklep en mijn enthousiasme voor bewegen wil ik graag overbrengen op anderen. Het onderhouden van je eigen lichaam, je motor vind ik heel belangrijk. Bewegen om je energiek en fit te voelen. Om dit te bereiken ben ik mij gaan verdiepen in het vak als Personal Trainer en wil ik doelgericht met mensen aan de slag om energieker en fitter te worden en te blijven. Naast mijn eigen bedrijf in Personal Training ben ik docent bij Start2Move en begeleid ik cursisten om als professional aan de slag te gaan binnen de fitnessbranche.

Samen streven naar gevarieerde en plezierige trainingen om zo de gestelde doelen te behalen, dat is waar ik voor ga! Of dit nou afvallen is, fitter worden, trainen voor een hardloopevenement of obstacle run, ik wil het hoogst haalbare resultaat uit iemand halen en samen gaan we daarvoor!
Specialiteiten:
– Hardlopen
– Functional Training
– Krachttraining
– Obstacle Run
– Sport specifiek (hockey)
Opleidingen:
– Academie voor Lichamelijke Opvoeding
– Fitvak A
– Fitvak B
– Sport & Voeding
– Hardlooptrainer Basis
– Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering