Succes verhalen

Succes verhaal – Pauline 

Tijdens mijn tweede zwangerschap vatte ik het plan op om na de geboorte van mijn kind met een personal trainer aan de slag te gaan om weer fitter, slanker, energieker te worden. Maar de eerste stap zetten om een afspraak te maken vond ik lastig, omdat het eerst voelde alsof ik dan toegaf dat ik het niet alleen kon. Maar nu, vier maanden later, ben ik ontzettend blij en trots dat ik het gedaan heb!

Toen mijn kleintje vier maanden was, ging ik met Loïs aan de slag. Met twee keer in de week trainen en het volgen van een voedingsschema merkte ik al snel dat mijn lichaam slanker en ook sterker werd en dat ik meer energie had. Loïs heeft mij hierin uitstekend begeleid. Ze geeft afwisselende trainingen, waar een goede opbouw in zit; heeft oog voor wat bij de sporter past, qua (zwaarte van) oefeningen en manier van motiveren; heeft mij mijn grenzen laten verleggen en mij uitgedaagd. En daarbij is Loïs vriendelijk, open, positief en enthousiast, waardoor ik mij bij haar op mijn gemak voelde (en het alleen stil viel tijdens de training als ik buiten adem was ;)).

Loïs’ motto “Train je fit!” is dus onder haar begeleiding goed gelukt! Tegenwoordig word ik zelfs onrustig als ik een paar dagen niet gesport heb…

Succes verhaal – Roy Dame

Sinds afgelopen september ben ik samen met mijn Personal Trainer Loïs aan het trainen . Ik liep al wel hard, maar dat kwam vaak niet verder dan 1 keer per week een duurloop. Aangezien Loïs ook trainingen aanbiedt met hardlopen leek mij dat een prima combinatie.

We zijn begonnen met veel trainingen bij Basic Fit of in de studio van YPT. Het leuke daarvan is dat je heel veel verschillende oefeningen doet met verschillende apparaten. In het begin is het soms wel confronterend maar als je ziet dat je na een paar trainingen steeds meer, steeds langer
en steeds zwaarder kan trainen dan geeft dat echt een kick! Je merk aan alles dat je zo heel snel progressie maakt.

Daarna zijn we ook meer buiten gaan trainen, veelal in park Schoneveld in Houten. Heel leuk om te zien dat Loïs met een bankje, twee lantarenpalen en een heuvel met trapje elke keer weer een afwisselend programma in elkaar zet! Heel goed voor je conditie want mijn duurlooptempo gaat omhoog en het uithoudingsvermogen ook. Inmiddels traint ook mijn vrouw mee omdat we in het voorjaar allebei een halve marathon willen lopen. Extra competitie en motivatie dus!

Het trainen met een Personal Trainer is erg leuk en motiverend. Ondanks dat je weet dat een training zwaar gaat worden, overheerst na afloop vooral voldoening dat je toch veel harder getraind hebt dan dat je dat alleen zou doen. En deze winter hebben we gewoon de hele periode doorgetraind terwijl je normaal toch liever thuis op de bank blijft…. Een perfecte stok achter de deur, dus!

Nu op naar de halve marathon!!

Succes verhaal – Monique van Eck

1 oktober 2016 ben ik gestart met trainen met Loïs en nu, bijna 6 maanden later, heeft het mij niet alleen meer (spier)kracht opgeleverd maar veel meer winst. Ik heb meer energie, ben sterker, fitter en vooral blij dat ik investeer in mijzelf.

Ik ken alle argumenten tegen Personal Training waarbij de kosten en het idee het wel zelf te kunnen (en te gaan doen!) de meest zwaarwegende zijn. Inmiddels kan ik met volle overtuiging zeggen dat de baten echt opwegen tegen de kosten. Misschien zijn er mensen met een sterker ontwikkelde wilskracht-spier maar ik verzin 100 excuses om niet te gaan trainen als ik geen stok (lees: Loïs) achter de deur heb.

Loïs is een hele fijne personal trainer; ze is rustig en weet goed de balans te bewaren tussen enerzijds mij aansporen nog even door te gaan en anderzijds mijn grenzen te bewaken. Het trainen is niet saai, Loïs verzint elke keer weer wat anders, ook oefeningen die buiten mijn comfort zone liggen waardoor de overwinning nog groter is als het lukt! Inmiddels heb ik ervaren dat Loïs gedegen kennis heeft van haar vak: zij beweert niet zomaar wat waardoor ik haar helemaal vertrouw in het uitzetten van trainingsdoelen.

Loïs is erg flexibel in het maken en eventueel verzetten van afspraken, zij is goed bereikbaar en reageert snel op vragen.

Kortom, ja het kost wat een Personal Trainer en ja het is best luxe maar de opbrengst is zoveel groter zowel fysiek als mentaal!

Succes verhaal – Veronique Nauss

Train je fit!

Als werkende moeder stond sporten meestal onderaan m’n to-do-lijstje. In periodes was ik wel aan het hardlopen en wielrennen, was ik eens lid van de sportschool, maar echt structureel was het niet.

Eind september moest daar echt eens verandering in komen. Ik merkte dat ik moe was, weinig energie, de kilo’s bleven plakken. Daarnaast had ik behoefte om iets voor mezelf te doen.

Via via kwam ik bij Your Personal Trainer terecht en dit werd Loïs. De eerste 3 maanden trainen met persoonlijk voedingsschema vlogen voorbij. Naast de training in de studio van YPT, liep ik ook hard. Dit ging steeds beter. M’n conditie werd beter, ik werd sterker en niet onbelangrijk ik had veel meer energie.

Door Loïs haar enthousiasme en support ben ik doorgegaan met trainen, ook wanneer ik er een keer geen zin in had. Na 6 maanden is het sporten een onderdeel van mijn leven geworden en kan ik niet meer zonder.

Als ik sport is het belangrijk dat ik een doel heb. In mei staat mijn eerste Strong Viking run op het programma, 19 km, 40 obstakels! Gelukkig doet Loïs zelf ook mee voor de peptalk onderweg. Maar wat wordt het volgende doel? De halve marathon…?

Succes verhaal – Anita Buiteman

Al zeker 15 jaar had ik niet meer gesport. Altijd wel excuses dat ik door mijn fybromylagie niet veel kan, dat ik geen tijd heb, dat ik te onregelmatig werk om vaste afspraken te kunnen maken en ga zo maar door.

Tot vorig jaar zomer 2016. Ik wilde wat kilo’s kwijt en naast gezonde voeding hoort daar ook beweging bij. Voor mij stond wel vast dat ik ‘een stok achter de deur’ nodig had, want anders ging ik dat niet lang volhouden. En zo ben ik in september 2016 begonnen te trainen met Loïs.

In het begin was het voor ons samen echt even zoeken wat ik allemaal wel of niet kon. Mijn beperkingen waren best groot, standaardoefeningen waren niet mogelijk. Voor Loïs geen probleem, zij wist altijd wel weer een aangepaste oefening en de lat werd en wordt iedere training weer hoger gelegd. Tijdens de training verklaar ik haar af en toe wel voor gek als ze een oefening uitlegt. ‘Dat red ik nooit’ denk ik dan, maar uiteindelijk onder aanmoediging en met vertrouwen van Loïs lukt het altijd.

De trainingen zijn best pittig, maar er is ook voldoende ruimte om af en toe even te kletsen en te lachen met elkaar. We zijn nu ruim 6 maanden verder en ik ben zo verbaasd en ook trots op wat ik nu allemaal wel kan. Dat had ik nooit durven dromen. Soms kijken we samen ook weer even terug naar hoe ik ben begonnen. Dat is echt een groot verschil met nu, dat had ik zonder Loïs echt niet kunnen bereiken.