Train je fit - marathon

Met een marathon in het vooruitzicht zijn er een aantal voorwaarden om “klaar” aan de start te staan; veel trainen, gezond eten, veel slapen 오대천왕 멋진헛간 다운로드. Hierbij ga je ervan uit dat blessures buiten de deur blijven omdat je goed voor jezelf zorgt. Al die tijd heb ik dit dan ook gedaan, tot de laatste lange

duur training op het prachtige eiland Texel 다운로드. Waar ik eerder veel op asfalt heb getraind was het terrein op Texel toch andere koek. Naast asfalt bestond het parcours uit bospaden, duinpaden en mul zand 다운로드. Alle trainingen heb ik geen klachten gehad, tot het bospad. In mijn knie voelde ik een pijnscheut, hij schoot op slot en bewegen was pijnlijk, echt pijnlijk 영화 천주정 다운로드. De Marathon nog 3 weken ver weg.

De week na de run op Texel had ik bij alle dagelijkse dingen last van mijn knie. Hardlopen was nooit pijnvrij maar de Marathon wacht niet 파워 쿼리 다운로드.

Trainer Tommy bood een Quick Fix behandeling aan in de week voor de marathon. Direct merkte ik verschil, de pijnsteken waren verdwenen en ik kon weer mijn dagelijkse dingen doen zonder last van de knie 다운로드.

 

Twee dagen voor de marathon heeft Trainer Tommy mij nogmaals behandeld, dit keer geen Quick Fix maar een volledige behandeling waarbij mijn hele gebied van bil tot knie werd getest 장면 전환 효과음 다운로드. Wat we al dachten bleek zo te zijn, er was nauwelijks activatie in het gebied van bil tot knie waardoor de pijn is uitgestraald naar de knie, de aanhechting van dit gebied 마도조사 애니.

Trainer Tommy heeft zijn Mylogenics techniek gebruikt om het gebied van bil tot knie weer actief te krijgen. Direct na de behandeling merkte ik weer verschil, het voelde als ‘verlichting’, de spieren stonden niet meer strak en ik had direct meer bewegingsruimte rondom mijn heup 블랙핑크 전집. Je zou het kunnen vergelijken met een elastiekje, eerst voelt het alsof een elastiek je tegenhoudt en nu is die druk weg.

Natuurlijk was het afwachten hoe mijn knie het zou doen tijdens de Marathon, 42,195km, nog twee dagen te gaan 두기런쳐 다운로드!

 

 

Resultaat

Pijnvrij! 42,195 km heb ik geen pijn ervaren rondom mijn knie! De Mylogenics behandeling van trainer Tommy heeft mij op zeer korte termijn een pijnvrije Marathon opgeleverd! Kortom; ervaar je een klacht maar heb je een mooi sportdoel voor ogen? Trainer Tommy kijkt niet alleen naar het gebied van de klacht maar kijkt verder. Door verschillende testjes af te nemen behandelt hij de spieren die leiden naar de pijnklacht.

 

Personal Trainer Loïs

Homepage

Getagd op:                                

Geef een reactie