Nodig (voor 2 personen):

  • 150 gr mihoen
  • 150 gr sperziebonen
  • 2 eieren
  • 200 gr voorgekookte gepelde garnalen
  • 1 hand ongezouten pinda’s
  • 6 el sojasaus

En zo doe je het:

  • Bereid de mihoen volgens verpakking, spoel af met koud water, laat het even uitlekken en zet weg.
  • Snijd de uiteinden van de boontjes en hak ze doormidden.
  • Kook de boontjes 5 min in een pan met water, spoel af met koud water en zet ook even weg.
  • Klop de 2 eieren los in een kom en doe er een snufje zwarte peper bij.
  • Verwarm 1 lepel olie of kokosolie in een wok en giet de eieren hierin en bak deze voor 5 min onder regelmatig roeren, roerei dus!
  • Haal de ei uit de wok en verwarm nogmaals een beetje olie of kokosolie en bak de garnalen voor 2 min.
  • Voeg vervolgens de sperziebonen, de mihoen, en het ei toe en bak nog 3 min door.
  • Rooster de pinda’s in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  • Als laatste voeg je de sojasaus toe aan de wok en schep het mengsel goed om.
  • Verdeel de Pad Thai over twee boren en verdeel de pinda’s.

Waan je even in Thailand en geniet!!

 

Getagd op:                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *